Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ. Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (31/3/2014)

Η Γ.Σ. του Φ.Σ. Αιγιαλείας, αφού έλαβε υπ’όψιν της και την απόφαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και την λειτουργία των φαρμακείων από αύριο Τρίτη 1η Απριλίου. 
Ζητάμε όμως άμεση σύγκληση της Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. για να γίνει ο απολογισμός των κινητοποιήσεων, να αναλυθούν τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και να καθορισθούν το πλαίσιο δράσης και οι μορφές αγώνα που θα χρησιμοποιηθούν στο διάστημα μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ που θα κατατεθεί το επόμενο πακέτο μέτρων. 
Θεωρούμε ότι μοναδικός σκοπός του Π.Φ.Σ. πρέπει να είναι η διάσωση του ελληνικού φαρμακείου ως αυτόνομη μονάδα ξεκινώντας από το μικρό και μεσαίο φαρμακείο. 
Η διαφαινόμενη αποδοχή της νέας τάξης πραγμάτων, πριν καν περάσει ένα 24ωρο από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, όπως προκύπτει από το έγγραφο του Π.Φ.Σ., με την αναφορά σε ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΟΥΣ και ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΥΣ μας βρίσκει ριζικά αντίθετους διότι ανοίγει διάπλατα την πόρτα και επιταχύνει την άλωση του φαρμακείου από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που το επιβουλεύονται. 
Ο Φ.Σ. Αιγιαλείας, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα συμμετέχει, στο πλευρό του Ελληνικού λαού που δοκιμάζεται από αυτή την αδιέξοδη και απάνθρωπη πολιτική, στη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου