Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ. Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η Γ.Σ. του Φ.Σ. Αιγιαλείας απεφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία διαρκείας που προκήρυξε ο Π.Φ.Σ. ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που κατατίθεται στην βουλή με την μορφή του κατεπείγοντος. 
Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κρίση ο σύλλογος μας εξέφρασε την άποψη ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και σε αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. 
Η τακτική του υπεύθυνου συνομιλητή, στους διαδρόμους των υπουργείων με «καλούς και κακούς» υπουργούς, που ακολούθησε η συνδικαλιστική μας ηγεσία, μας έφερε ένα βήμα πριν την κατάρρευση που θα συντελεστεί οριστικά με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων που λειτουργούν στο χώρο της φαρμακευτικής περίθαλψης. 
Ο μόνος δρόμος που μας απέμεινε πλέον είναι ο δρόμος της διεκδίκησης, των κοινωνικών συμμαχιών και της αντίστασης σε αυτή την απάνθρωπη πολιτική που οδηγεί την χώρα σε μία ανθρωπιστική κρίση που δεν έχει προηγούμενο. 
Απαιτούμε: 
• δωρεάν περίθαλψη για όλους τους πολίτες 
• την κατάργηση του 1 ευρώ και της τιμής αναφοράς που επιβαρύνουν αφάνταστα τους ασφαλισμένους. 
• την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου στο σύνολό του 
• την κατάργηση του νόμου Λοβέρδου
• από τον Π.Φ.Σ. να καταθέσει άμεσα προτάσεις που θα εξασφαλίζουν πρώτα απ’ όλα την επιβίωση του μικρού και μεσαίου φαρμακείου 
• από τον Π.Φ.Σ. ανάλογα με τις εξελίξεις, να συγκαλέσει άμεσα ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις για την πορεία του κλάδου ως ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο. 
Ο Φ. Σ. Αιγιαλείας δηλώνει ότι όπως κάνει πάντα με συνέπεια από την αρχή της κρίσης θα συμμετέχει στην Γενική Απεργία την 9 Απριλίου 2014 και καλεί τον Π.Φ.Σ. και τους υπόλοιπους Φ.Σ. της χώρας να πράξουν το ίδιο. 
 Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ! 
 
Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου